Michelle är legitimerad sjuksköterska sedan 2013 och har varit anställd hos oss sedan augusti 2015. Hon var då vår första garantianställda sjuksköterska när vi etablerade oss i Skåne. Under tiden hos oss har Michelle varit ute på många spännande och blandade uppdrag hos såväl privata vårdgivare som kommuner och länssjukvård. Genomgående är att vart hon än kommer är hon alltid mycket uppskattad av både våra kunder och patienterna.

Varför valde du att arbeta inom bemanning?
En stor anledning var att själv få möjlighet att kunna styra/påverka mitt schema. Om jag vill vara ledig en viss helg kan jag vara det – jag slipper jaga mina kollegor för ett turbyte eller ansöka om semester. En annan anledning var möjligheten att kunna prova på helt nya områden och miljöer. 

Vad är fördelarna med att arbeta för Rent A Nurse?
Friheten att kunna påverka mitt schema. Lyhördhet med önskemål om uppdrag, blandat sjukhus/kommun. Närhet med konsultchef som känns personlig.
MEN  framför allt – Jag känner mig viktig! Jag är inte bara en sjuksköterska som ska fylla en schemarad. Det känns som att jag spelar roll för företaget.
Även gemenskap konsulter emellan tas på allvar. På en vanlig arbetsplats har man sina fasta kollegor man träffar varje dag. Rent A Nurse erbjuder regelbundna sociala träffar som boule, bio, mingel och julbord. Även kompetensutveckling med kurser och föreläsningar.

Vilket är ditt roligaste eller mest minnesvärda uppdrag hos Rent A Nurse?
Jag har haft många riktigt roliga uppdrag! Både korta och långa. Jag har alltid vetat att jag vill arbeta på sjukhus, men blev erbjuden att testa hemsjukvården i två veckor. Jag tyckte det var superkul! Inte alls som jag föreställt mig. Två veckor blev tre och en halv månad. Det är ett område jag aldrig hade provat på annars.
Ett annat minnesvärt uppdrag var på en akutavdelning utanför min hemort. Där var tekniken verkligen steget före. Under hela uppdraget kände jag vilken kompetensutveckling jag fick!

 

 

 

”Jag tycker vårt arbete har fungerat smidigt och löpt på tydligt framåt. Rent A Nurse beskrivning av kandidaten var bra och informativ och stämmer i stort överens med den bild jag fått. Uppskattar också att Rent A Nurse varit lösningsfokuserad och snabbt kunna agera via telefon. Så jag är jättenöjd och kan rekommendera Rent A Nurse till andra”

Kund privat vårdcentral – Göteborg/

Ni är det bästa bemannings-företaget när det gäller bemötande, återkoppling och kvalitet av bemannings-sköterskor. Det är alltid trevligt att ringa till er för att ni är så positiva och servicen är verkligen på topp! Dessutom har ni enbart levererat mycket duktiga sjuksköterskor till oss. Vi är glada för att få hjälp från er!

Chefssjuksköterska – Hjärtklinik -Stockholm

”Jag tycker vårt arbete har fungerat smidigt och löpt på tydligt framåt. Rent A Nurse beskrivning av kandidaten var bra och informativ och stämmer i stort överens med den bild jag fått. Uppskattar också att Rent A Nurse varit lösningsfokuserad och snabbt kunna agera via telefon. Så jag är jättenöjd och kan rekommendera Rent A Nurse till andra”

Kund privat vårdcentral – Göteborg/

Ni är det bästa bemannings-företaget när det gäller bemötande, återkoppling och kvalitet av bemannings-sköterskor. Det är alltid trevligt att ringa till er för att ni är så positiva och servicen är verkligen på topp! Dessutom har ni enbart levererat mycket duktiga sjuksköterskor till oss. Vi är glada för att få hjälp från er!

Chefssjuksköterska – Hjärtklinik -Stockholm