En av våra mycket uppskattade konsulter är Sandra. Hon är sjuksköterska och har varit anställd hos Rent-A-Nurse sedan 2016. Sandra har mestadels arbetat på olika sjukhus i Stockholmsområdet.

Varför valde du att arbeta med bemanning?
Jag ville ha större frihet när det gällde schema och arbetstider. Att själv kunna välja när och vilka pass jag vill jobba passar mig. Jag reser en del, både i Sverige och utomlands, och det är en stor fördel att själv kunna bestämma när jag vill vara ledig och inte behöva vänta på att få besked utifrån bemanningssituationen på en fast arbetsplats

Vilka är fördelarna med att arbeta för Rent-A-Nurse? 
Rent-A-Nurse ger mig snabb återkoppling gällande frågor som kan dyka upp. Trevliga chefer. Man känner sig sedd som medarbetare även om kontakten sker via mail, telefon eller sms. Det är såklart en bonus att få presenter vid påsk och sommar.

Vilket är ditt roligaste eller mest minnesvärda uppdrag hos oss?
Jag fick frågan om att jobba på hematologen vilket jag aldrig gjort förut. Jag har nästan bara jobbat inom kirurgi. Först var jag skeptisk och trodde inte det skulle passa mig att jobba med så svårt sjuka patienter. Men efter några pass på avdelningen insåg jag att jag tyckte att det är både roligt och intressant att jobba med den sortens patienter och jag har lärt mig väldigt mycket där. Hade det inte varit för bemanningsjobbet hade jag aldrig vågat prova på så många olika avdelningar och insett att det finns många andra roliga specialiteter än de jag arbetat med förut.

”Jag tycker vårt arbete har fungerat smidigt och löpt på tydligt framåt. Rent A Nurse beskrivning av kandidaten var bra och informativ och stämmer i stort överens med den bild jag fått. Uppskattar också att Rent A Nurse varit lösningsfokuserad och snabbt kunna agera via telefon. Så jag är jättenöjd och kan rekommendera Rent A Nurse till andra”

Kund privat vårdcentral – Göteborg/

Ni är det bästa bemannings-företaget när det gäller bemötande, återkoppling och kvalitet av bemannings-sköterskor. Det är alltid trevligt att ringa till er för att ni är så positiva och servicen är verkligen på topp! Dessutom har ni enbart levererat mycket duktiga sjuksköterskor till oss. Vi är glada för att få hjälp från er!

Chefssjuksköterska – Hjärtklinik -Stockholm

”Jag tycker vårt arbete har fungerat smidigt och löpt på tydligt framåt. Rent A Nurse beskrivning av kandidaten var bra och informativ och stämmer i stort överens med den bild jag fått. Uppskattar också att Rent A Nurse varit lösningsfokuserad och snabbt kunna agera via telefon. Så jag är jättenöjd och kan rekommendera Rent A Nurse till andra”

Kund privat vårdcentral – Göteborg/

Ni är det bästa bemannings-företaget när det gäller bemötande, återkoppling och kvalitet av bemannings-sköterskor. Det är alltid trevligt att ringa till er för att ni är så positiva och servicen är verkligen på topp! Dessutom har ni enbart levererat mycket duktiga sjuksköterskor till oss. Vi är glada för att få hjälp från er!

Chefssjuksköterska – Hjärtklinik -Stockholm